От ламборгинито в Струма! За първи път през България преминава Евро Тур 2019

Снимка: Infomreja.bg

От ламборгинито в лодката.

За първи път през България преминава Евро Тур 2019.

Това е автотурне на най-луксозните спортни автомобили, които правят ежегодната си европейска обиколка.

Началната точка е Испания, а крайната Истанбул. Нарочно са избирани маршрути и пътища, които са с повече завой и в планински местности, където да могат колите да се реализират в пълния си капацитет.

Турнето обединява испаноговорящи бизнесмени – от Аржентина, Испания, Каталуния, Мексико, Андора, както и от Германия и Белгия. Всички те имат частни доста доходоносни бизнеси, които могат да им позволят 7-дневното преживяване – в пътуване и изпробване на различни спортове.

На българска земя и шофиране от Кулата през Кресненското дефиле луксозните коли пристигнаха в Симитли, където изпробваха рафтинг силите си. Някои от тях за първи път. Следващата дестинация е Банско, а след два дни е крайната цел – Турция.

В тура участват общо 53 автомобила на луксозни марки.

„Всички сме търсачи на силни усещания, ние момичетата пием хапчета против виене на свят, защото се кара много бързо. Запознаваме се с различни места и култури. Автомобилите са между 600 и 800 конски сили. Те са много бързи“, каза единствената българска в групата, омъжена за каталунец. Тя е от Варна, но от 12 години живее в Испания.

След кратък инструктаж вместо педалите на газта, мъже и жени взеха греблата в ръце, за да опитат от студените води на Струма.

Определено испанската кипяща кръв зареди всички, тъй като песните и настроението са част от турнето.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK