От ДСБ настояват изборите да бъдат отложени

Иван Костов, снимка: infomreja.bg, архив

Откриването на 350 000 фалшиви бюлетини показва, че паралелното преброяване не е достатъчно за провеждане на честни избори, заявяват от ДСБ

ДСБ настояват Главният прокурор да поиска от Конституционния съд да отложи провеждането на изборите до отпечатването на нови бюлетини, съобщиха от партията.

"След шока, който преживяхме сутринта след въоръженото нападение над семейството на Иван Костов, имаме ново опасение.

Откриването на 350 000 фалшиви бюлетини показва, че паралелното преброяване не е достатъчно за провеждане на честни избори, което ние се опитахме да организираме", заявяват от ДСБ. /БГНЕС/

По-рано днес лидерът на ДСБ даде извънредна пресконференция заради опита за обир в дома му от въоръжен мъж.
Рано в събота в дома на синия лидер в "Драгалевци" е нахлул маскиран мъж със сгъваем нож, с цел обир. Той заплашил съпругата на Костов Елена, която обаче реагирала бързо и натиснала паник - бутона на СОТ. Автопатрулът на охранителната фирма реагирал незабавно и са задържали извършителя на деянието на място.

От ДСБ уточниха, че не искат да спекулират с инцидента в деня за размисъл. Пред журналисти Костов коментира: "Тук съм, не съм пребит".

Оценки, версии от нас няма да чуете в деня за размисъл, ние сме дисциплинирани, ние сме хора на закона, няма да спекулираме и се обръщам се със същото и към вас да не го правите, да спазваме закона, отправи молба Веселин Методиев. След изборите ще чуете нашите версии, обещаха Костов и Методиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK