От днес петричани могат да гласуват за спортист, треньор и отбор на годината

Снимка: Infomreja.bg, архив

Изтече обявеният от Община Петрич краен срок за номинации за спортист на годината, треньор на годината и отбор на годината. Според обобщените данни са постъпили общо 55 имена в трите направления.

От тях за спортист на годината в категория мъже и жени са внесени 22 предложения, а в категория юноши и девойки 20 предложения. За треньор на 2016 година има направени 9 номинации, 4 са за отбор на годината.

Към всяка от номинации са посочени постиженията през изминалата година на олимпийски, републикански и международни състезания, турнири и първенства. Съгласно утвърдените правила за номинациите „Спортист на годината” всички входирани бяха качени днес на сайта на Община Петрич, за да могат гражданите също да гласуват.

Те ще имат на разположение за целта точно пет дни. На следващ етап започва анкетно гласуване на комисия утвърдена със заповед на кмета Димитър Бръчков.

В състава на комисията ще влязат журналисти от местни и регионални медии, общински съветници, общественици, дейци в сферата на спорта и експерти от Общинска администрация – Петрич. Официалната церемония по награждаването ще бъде на 27.01.2017 г. /петък/.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK