Емануил Манолов, КНСБ-Благоевград: Бъдете здрави, силни и одухотворени в борбата за достоен човешки труд!

Днес - 28. април, е дата, на която отбелязваме Световния ден на безопасността и здравето при работа, както и Международния ден на загиналите в трудови злополуки.

Нашата хуманна работа изисква да се борим ежедневно за достойни условия на труд, с грабежите при неизплатените трудови възнаграждения и осигурителните права на работещите в България.

Всекидневни наши задължения са да работим за повишаване на информираността по въпросите, свързани със здравето и безопасността в работния процес, с превенцията на работното място, популяризиране и насърчаване знанията на работещите по време на тяхната работа.

Ние извършваме помежду си обмен на иновативни практики за осигуряване на безопасни условия на труд и поставяме основите на сътрудничество и на партньорство помежду си.

По този повод е необходимо да популяризираме дейността си и да се поздравим за достойно извършената обща работа и си пожелаем да продължим процеса с още по-големи успехи като си поставим още по-високи цели и постижения за каузата на КНСБ.

Бъдете здрави, силни и одухотворени в борбата за достоен човешки труд!

 

Емануил Манолов

Oбластен координатор на КНСБ-Благоевград

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK