От -7 до +25 градуса ни чакат през март

Снимка: Infomreja.bg, архив

Сняг ще вали от 10 до 15 март. Това прогнозира пред Нова телевизия синоптикът Красимир Стоев. В първите дни на март ще бъде топло, но като цяло през „женския месец” времето ще бъде динамично. 

От 3 до 5 март се очакват валежи. Около нормата – 5-7 градуса ще бъде средната температура. От минус 7 до минус 2 градуса ще са минималните температури през март. Максималните ще достигнат 20-25 градуса. 

Красимир Стоев подчерта, че валежите ще бъдат над средните за месеца. Той прогнозира, че поне по един средиземноморски циклон ще преминава всяка седмица. 

Времето днес ще бъде топло за месец февруари – в следобедните часове температурите ще достигнат между 16 и 21 градуса. По-ниски ще бъдат по морския бряг, прогнозират метеоролозите. Ще бъде ветровито. 

Облачността ще е разкъсана, като вечерта ще се увеличи и в крайните западни райони ще превали слаб дъжд. 

На 1 март времето ще продължи да бъде топло и ветровито. Максималните температури ще достигнат 13-18 градуса, а на места се очакват и краткотрайни валежи.

В следващите дни до 4 март температурите ще се понижават, като в петък няма да са по-високи от 5-10 градуса. След това ще започне да се затопля.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK