Кирил Добрев за убийството в Русе: Това правителство седи върху буре с барут

Снимка: Infomreja.bg

Що се отнася до общественото напрежение - това правителство буквално седи върху буре с барут!

Така Кирил Добрев – зам.-председател на БСП, определи действията на правителството и новия вътрешен министър по тежкия случай с Виктория Маринова.

Това от самото начало съм вярвал, че е един криминален случай и полицията и прокуратурата си свършиха работата, коментира още Добрев от Благоевград, където се проведе среща разговор по проекта „Визия за България“ на БСП.

Всяка една несправедливост избухва в обществено напрежение и това е само защото хората не вярват в правителството!, категоричен бе Добрев.

 

КОМЕНТАРИ

SS15:19 - 15.10.2018
20 години едно и също......тва буре явно барутът му е мнооого мокър или влажен или купен от Китай. Целия ви район са едни и същи феодали доживот.Едни и същи статии всяка година със едни и същи проблеми. -Мименката в Сатовча -Кафелката в Якоруда -Милчо Хаджидимово -Москов Гоце Делчев -Камбитката в Благоевград и така нататък и така нататък.Феодализирано жалко общество.Селата изчезват, по умните заминават за чужбина и остават послушковците където за два лева ще продадът майка си и баща си. ФАКТ ЖАЛЪК НАРОД
до сатовча15:41 - 12.10.2018
обърни се към другия кирчо казва се Пасков той също сече ама от дъно сега сече клона на който седи приятно сгромолясване Сербезов
До до10:56 - 11.10.2018
Това е картинката в Гоцеделчевско не е единичен случай.
до сатовча09:39 - 11.10.2018
в грешка си! дърводобива винаги е бил в ресора на дпс, а въпросния добрев нищо не може да ти помогне!

FACEBOOK