Българка мъртва в Кефалония след сатанински ритуал

Снимка: offnews.bg

Жесток сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на 23-годишната Лили Ботушева и 30 годишният й приятел – германец, на гръцкия остров Кефалония. Десетки свещи, медальон със символа на Пентаграмата, както и различни други предмети и изображения от езически ритуали са открити в къщата на ужаса, съобщи Български новини.

Супер Луната на Нова година е използвана от последователите на черна магия и жертвени ритуали. Силата на Луната и Луцифер накарали двамата да се самоубият с нож и да предложат душите си на Сатаната. 

Телата са открити в локви кръв от бременната собственичка на къщата, наета за празниците от двамата самоубийци. Момичето било полуголо на дивана с прерязани вени, а мъжът в ембрионална поза във ваната и забит в сърцето нож.

Според съдебният лекар Ангелики Цола смъртта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Мъжът също е прерязал вените си, но след като смъртта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си, допълва Цола, като уточнява че се очакват и токсикологичните резултати. 

Според местни жители Лили Ботушева и приятелят й почти не са излизали от къщата, за разлика от другите туристи. 

Българката е била обявена за издирване миналата година. По-късно тя се обадила на германските власти, че се намира в град Ерфрут. Двамата сатанисти са пристигнали на Кефалония с автомобил под наем с фалшиви номера. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK