Осъденият за контрабанда Георги Владимиров-Фози е назначен за началник на митническия пункт "Олтоманци"

Снимка: Infomreja.bg, архив
Георги Владимиров-Фози, който през 2016 година беше осъден на 7 години затвор за контрабанда, е назначен за началник на митническия пункт "Олтоманци" на границата ни със Сърбия.
 
Той отново е на поста си, след като е спечелил административно дело за неправомерно отстраняване от работа.
 
Това е четвъртият път, в който Владимиров бива уволняван и връщан на работа.
 
Той беше признат за виновен в това, че от август 2011 г. до юни 2012 г. в качеството си на длъжностно лице е участвал в организирана престъпна група, ръководена от покойния Борислав Манджуков, създадена с цел държане на акцизни стоки без бандерол и контрабандни цигари.
 
Спецмагистратите приеха тезата и доказателствата на прокуратурата, че Владимиров е улеснявал нееднократно групата, като е осигурявал безпрепятствено вкарване на големи количества цигари без бандерол през КПП "Кулата".
 
За целта е използвал служебното си положение и контактите си, въпреки че ръководеният от него пункт е съвсем друг и е на границата с Македония.
 
Той е бил на Гюешево по това време.
 
Освен седемгодишната ефективна присъда, съдът наложи на Владимиров лишаване от правото да заема пост на държавен служител в продължение на 4 години, след като излезе от затвора.
 
 
 

КОМЕНТАРИ

читател09:39 - 01.08.2018
до слава, слава, слава !!! поздравления за това че има и такива читатели като тебе които виждат истината в нашата гнила система, точно така е както си го писал и така ще продължава за съжаление
СЛАВ, СЛАВА, СЛАВА!!!09:18 - 01.08.2018
СЛАВА НА ТЕБЕ СИСТЕМО СЪДИЙСКА!!! СЛАВА НА ТЕБЕ, БЪЛГАРИО! НЯМА И КАПЧИЦА НАДЕЖДА, ЧЕ НЕЩО МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ В ТАЗИ ИЗМЪЧЕНА ДЪРЖАВА! ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ПИЕДИСТАЛ!!!
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK