Оставиха за постоянно в ареста полицай Тома Паскалев

снимки: infomreja.bg

Районният съд в Благоевград остави за посотянно в ареста полицай Тома Паскалев. Задържаният с обвинение за сводничество служител на РУП-Гоце Делчев пристигна в съдебната палата с белезници и през цялото време остана безмълвен. Той отказа да отговори на репортерските въпроси дали се чувства виновен или е станал жертва на постановка.

Мярката му за неотклонение бе гледана при закрити врата от съдия Георги Янев, който също е от Гоце Делчев. По делото има класифицирана информация и доказателства, събирани със специални разузнавателни средства. Срещу Паскалев е повдигнато обвинение за склоняване към проституция и блудствени действия с користна цел.

Засега остава загадка как и защо служителят в сектор "Икономическа полиция" се е забъркал в подобно престъпление.

В Неврокопско се говори, че срещу Паскалев има пусната жалба от проститутка, която била притискана да се отчита на него. Униформеният служител е бил следен от няколко месеца. В същото време за жителите на Гоце Делчев е изненада ареста на Паскалев. 30-годишният мъж е познат като кротък и неконфликтен. Никога не е демонстрирал висок жизнен стандарт. 

Днес в съда да го подкрепят дойдоха баща му и сестра му. 

Отдел "Вътрешна сигурност" на МВР продължава проверката в РУП-Гоце делчев, оглавявано от Николай Тонев. Разследват се Николай Петров от Икономическа полиция и Калин Калинов от КАТ-Пътна полиция. За тях се говори, че са работили по схема за издаване на фалшиви протоколи по линия на КАТ. 

Нищо чудно да има още арестувани полицаи.

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

КОМЕНТАРИ

toi14:13 - 07.07.2012
vreme e da se smeni 6efa na rputo v dolinata na 6irokite ga6ti predlagam za posta kostadin droznev pone znaem 4e e edin bezobiden kradec
as14:10 - 07.07.2012
sega 6te vidite kon bop iadeli mrasni korompirani 4engeta
bez ime14:08 - 27.05.2012
Няма как да е "Натопен" ..след като са му били подслушвани разговорите...и всеки ден са били заедно с него и са го гледали в очите...Това е страшното!!! Всеки друг бива предупреден!!! ....но той милия си представям какви "колеги" и приятели е имал.....Много жалко, измиват си ръцете с него ....Щом "скромния" Тома върши такива престъпления си представям останалото какво е!!!!
bez ime14:03 - 27.05.2012
Всички се правите на много изненадани... Как така???Как онака???? Като, че ли Томата или който и да е е застрахован ??? На всеки може да се случи....Паскалев не е извънземен...По-ненормална е човешката злоба и това, че се радвате на нещастието на хората - било "Склоняваните" към проституция, било Задържаните. Не се знае утре кой какво ще му се случ

FACEBOOK