„Осогово волей” победи лидера в група „Е” на ЛВЛ

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Кюстендилският тим „Осогово волей” се наложи в оспорван и напрегнат двубой над лидера в групата „Холестеролни лъвове” с 3:2 гейма. Срещата се игра в събота от 14.00 ч. в зала „Осогово”. Така кюстендилци спечелиха важни 2 точки в последния си мач от група „E” на „Б” дивизия. Те ще играят и тази година най-вероятно на 1/8-финалите във „Volley Mania” - Любителска волейболна лига. На основните им конкуренти за място на осминафиналите - АВК „Отборко” и „1М” предстоят последните мачове от групата.

В първите два гейма кюстендилци се наложиха с 25:16 и 25:21 точки. В следващата игра гостите показаха класа, изравниха геймовете и победиха в третата и четвъртата част с 21:25 и 13:25 точки. В решителния тайбрек състава на „Осогово волей” демонстрира воля за успех и спечели с 15:12 точки.

Състав: Явор Христов-капитан, Кирил Котев, Веселин Николов, Катя Щърбева, Георги Димитров, Бисер Василев, Младен Кръстев, Николай Григоров, Нено Ангелов, Васил Белчев и Димитър Цветин.

Съперникът на „Осогово волей” на 1/8-финалите, които са на директна елиминация ще стане ясен след последните мачове, които са този уикенд.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK