ГЕРБ в Благоевград с почетна грамота за утвърждаване на хуманната същност на БЧК

Снимки: ГЕРБ-Благоевград

Отличието бе връчено на общинския ръководител - Росица Димитрова

Почетна грамота за утвърждаване на хуманната същност на Червения кръст в интерес на обществото и държавата получи структурата на ГЕРБ в Благоевградска област.

Отличието, подписано лично от председателя на хуманитарната организация Христо Григоров, бе връчено на общинския ръководител на ГЕРБ – Благоевград, инж. Росица Димитрова, от д-р Бойка Маринова, началник на Отделение по трансфузионна хематология към МБАЛ - Благоевград, и представители на БЧК.

ГЕРБ – Благоевград, получава признанието за доказано отговорно отношение и активно участие на ръководството и членовете в организирани кръводарителски акции.

В края на март 2020 г. областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков, общинският ръководител инж. Росица Димитрова, общински съветници и членове на партията, бяха сред първите отзовали се на призива за кръводаряване на Министерство на здравеопазването.

Инж. Росица Димитрова получи почетната грамота в Кръвен център – Благоевград, след което се запозна с проблемите, свързани с материалната база, с която разполага отделението, като декларира готовност за съдействие.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK