"Заедно у дома": Десетки таланти отправиха своите послания в конкурса на ИНФОМРЕЖА

Снимка: Infomreja.bg

Време е да покажем най-доброто!

Конкурсът на ИНФОМРЕЖА „Заедно у дома“ надмина очакванията на екипа ни по успех и по добрина и обхват. Участници от цяла България разтвориха сърцата си!

Десетки прекрасни, смели, силни и прочувствени пожелания се изляха в пощата ни за месец. Точно на 25-и ноември, 30 дни преди Коледа, поставихме началото на една видео приказка, чийто край знаехме, че ще бъде добър, но не и съвършен.

Коледа мина, а с нея и крайният срок, в който участниците можеха да ни изпратят своите видео послания в продължение на минута времетраене.

Така и стана! Камера – екшън!

Първото видео получихме още в самото начало – на 25-и ноември, от Димитър Боцев (11 г., 5. клас) и Емил Боцев (15 г., 9. клас) от ПМГ "Яне Сандански" в Гоце Делчев.

Тяхното послание в стихотворна и весела форма получава приз за най-креативно видео.

След тях в същата класация се нарежда и Магдалена Блажева, която е ученичка в пети клас към СУ „Братя Каназиреви“ в град Разлог. Маги се очертава като наша достойна колежа, което проличава към едноминутния репортаж с празнични пожелания от семейство Блажеви.

Маги, чакаме те да пораснеш и да поемеш стажантската програма в ИНФОМРЕЖА!

Младите девойки от 6. В клас към Второ ОУ – Гоце Делчев, Михаела Ангелова Пулева и Димитрина Николаева Романска, получават награда за най-добър клип на група ученици.

Оставаме в Гоце Делчев, но се пренасяме отново към ПМГ, където учат прекрасните Ивана Динева и Вероника Давидова. Те представиха комично, но много истинско видео с прекрасни пожелания в ролята на Сашето и Ванката. О, театър, о, живот!

Конкурсът „Заедно у дома“ премина пределите на Пирин и Рила и се пренесе чак до Нова Загора. 2. А клас от НУ "Любен Каравелов" под музикалния съпровод на една весела празнична песен ви пожелават здрав, сила и успехи.

Всички ще бъдат наградени за най-добро видео на група ученици.

Макар и не във възрастовите рамки, не можахме да не отличим, и то високо, 5-годишния Явор Станимиров Стоянов. Той е от Сливен, а „Стани, стани, Нине“ ни трогна, най-вече заради носията, калпака и прекрасния рецитал!

Кристина Георгиева Укова пък е поетесата от 3-и Б клас съм 3-о ОУ-Гоце Делчев, съчинила така тематично и хубаво стихотворение.

С изпълнение на пиано приз за най-добро индивидуално видео е отличен и Любомир Георгиев, част от ЦЛТРДБ - Школа по пиано, с учител госпожа Анита Богданова.

Тази година участниците ни изпратиха видеа от Разлог, Луковит, Белица, Банско, Алдомировци, Гоце Делчев, Сливен, Благоевград, Вършец, Нова Загора, и Ямбол.

Всички те показах умения не само в рецитала, пеенето, авторството, но и във видео монтажа. Старанието на всички ще бъде оценено с грамота за достойно участие.

Всички клипове можете да видите на сайта ни! Нека празничното настроение ви завладее, а пожеланията на прекрасните ученици се сбъднат! Нека пребъде доброто!

ВСИЧКИ ПОСЛАНИЯ ВИЖТЕ ТУК: 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK