В Гоце Делчев откриха финалния турнир за Купа България по хандбал

Снимка: Infomreja.bg

Тази вечер в Гоце Делчев  официално бяха открити финалите за КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ по хандбал. На тържеството присъстваше президентът на Българската федерация по хандбал, Росица Бакърджиева.

Програмата беше открита от „славея на Гоце Делчев“ – ученичката в ПМГ „Яне Сандански“ - Даниела Георгиева. Зрителите се насладиха и на малките гимнастички от спортен клуб „Пирин М“.

„Неврокопчанките“ с ръководител Костадин Гьоргов също заслужиха аплодисментите на публиката. С много овации беше възнаградено и изпълнението на големия талант от село Корница - Елиф Уруч.

Приветствие към състезателите поднесе народният представител от БСП, Богдан Боцев, който изрази радостта на гоцеделчевци, че за първи път са домакини на спортно събитие от такъв мащаб. Специална благодарност той отправи към кмета Владимир Москов за това, че винаги съдейства да развитието на спорта в община Гоце Делчев.

„Нашият отбор е един от най-силните в България в момента“ – каза със задоволство народният представител.

Състезателите бяха поздравени и от президента  на БФХ - Росица Бакърджиева.  Тя благодари за топлия прием и каза, че е почувствала обичта на тукашните хора към хандбала.

Публиката в зала „Неврокоп арена“ изслуша със ставане на крака химна на местния хандбален отбор „Пирин 64“. Отбор, който е създаден преди близо шест десетилетия!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK