Орлетата стартират подготовка в понеделник

снимка: infomreja.bg, архив

Футболистите на ОФК Пирин ще стартират подготовката за пролетния полусезон на Б ФГ в понеделник.

Традиционният водосвет ще започне в 14:00 на стадион "Христо Ботев", а след това състезателите ще излязат за първата си тренировка за 2015 г.

Междувременно вчера на Дъбравска 1 бяха получени резултатите от допингпробата на двата изтеглени с жребий футболисти играли в последния мач за есенния полусезон с ФК Бургас – Тони Тасев и Юлиян Попев, като и двамата са с отрицателен резултат.

Днес пиринци имат малък повод за празнуване, след като семейството на орлетата се увеличи с още един член – стражът на пиринци Христо Бахтарлиев се сдоби вчера с дъщеричка на име Александра.

ОФК Пирин честити и пожелава здраве, щастие и успехи на младото семейство.

 

КОМЕНТАРИ

komentator08:51 - 09.01.2015
Защо сте спрели коментарите на всички статии с Арбен Мименов? Това ли ви е свобода на словото? С този акт доказвате колко сте жалки и подкупни и искате да продължаваме, да вярваме на думите Ви: "За нас е особено важна обратната връзка и прекия контакт с вас, нашите читатели. Ние ценим всяко ваше мнение и бъдете сигурни, че то ще бъде уважено, защото ние ви приемаме като партньори!" Пуснете коментарите за да изразяваме мнението си!!!
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK