Пирин посреща Септември с настройка за победа

Снимка: ОФК "Пирин", архив

Отборът на ОФК Пирин Благоевград ще търси пълен успех срещу Септември София, в първото си домакинство за новия сезон. След победата над Ботев, като гост, сега орлетата са амбицирани да продължат по коловоза на успеха.

"Ако не спечелим трите точки срещу Септември, ще се върнем отново на изходна позиция. Само пълен успех ще затвърди силното ни представяне в първия кръг", заяви Милен Радуканов на пресконференцията преди мача.

Той изрази задоволство от старанието на момчетата в тренировките през седмицата. В тях не участва пълноценно само Анди Рения, който се възстановява от контузия, получена на загрявката преди мача с Ботев.

Всички останали футболисти са здрави и тренират на пълни обороти. Радуканов е наясно и с възможностите на съперника.

"Имам впечатления от играта им, разполагат с опитни футболисти и ще ни бъде трудно срещу тях. В контролата преди началото на сезона ни победиха с автогол, но не мога да кажа, че са ни надиграли", добави Радуканов.

Днес договор с Пирин трябва да подпише Радослав Кирилов. Той идва с договор за преотстъпване от Киево Италия. Кирилов игра за последно в Берое, но през този сезон ще носи екипа на Пирин.

Следващата седмица се очакват още двама футболисти на проби, като за целта ще бъде изиграна контролна среща с Германея Сапарева баня.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK