Орлетата приключиха с летния лагер

Снимка: ОФК "Пирин"

Отборът на ОФК "Пирин" се завърна днес в Благоевград, с което приключи летният му лагер в село Баня. Осемдневният престой в балканското селце бе изключително полезен за старши треньора Иво Тренчев, като бе оценена нуждата от сериозните тренировки, както и сплотяването на колектива.

Към лагера през изминалата седмица се присъединиха четирима чуждестранни състезатели. Тримата французи от африкански произход – Глори Антонио и Била Антонио, които са родом от Конго, както и котдивоарецът Миса Кейта.

В последния ден от лагера, към отбора се присъедини и бразилецът Родриго Шмитдингер. Те ще останат с пиринци поне до контролата с ЦСКА 1948 в сряда, като е възможно да им се даде шанс и в мача с Банско в събота. Тренировъчният лагер премина без сериозни контузии и травми, а зелените подновяват занимания още утре следобед.

Междувременно днес пристигна и първият от двата автобуса, предназначени за школата на ОФК "Пирин". Утре се очаква возилото да премине регистрацията си в КАТ и вече да е на разположение на възпитаниците на орлетата в ДЮШ.

Най-голямата възраст в школата – набор 2001, заедно с набор 2002, започват подготовка в понеделник. Те са участници в елитното първенство U19 на България и тази година ще бъдат водени от треньора Александър Царевски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK