Орлетата приключиха летния лагер с победа

снимки: ОФК "Пирин"

Футболистите на Пирин победиха в поредната си контрола с 3:1 Септември Симитли в мач, игран в село Крупник. Благоевградчани бяха по-напористият тим на терена и рядко допускаха съперника в близост до наказателното си поле.
Мачът започна с неприятен инцидент, след като Тошев и Марков се сблъскаха неловко, а последният напусна терена със съмнение за счупена скула.

В 13-та минута пиринци вече водеха в резултата, като точен за благоевградчани бе Благой Наков, след отлична триходова комбинация и асистенция на Николов. С това положенията за първата част почти се изчерпаха, като изключим по един опасен пряксвободен удар и за двата отбора, отразени от Костов за Пирин и Карадалиев.

През втората част срещата отново започна в добро темпо, като благоевградчани бързо удвоиха преднината си с гола на Благов, който завърши отлично двойно подаване с Наков.

В 62-та минута резултата вече бе класически, като току що влезлият като резерва Хаджииванов реализира добро центриране на Башлиев и мушна топката под плонжа на вратаря. Втори червена картон в контролите си изработи Венцислав Бенгюзов, който за 30 мин игра след почивката набързо си изкара два жълти.

Въпреки че имаха още хора в резерв, пиринци продължаха до край мача с десет души, по нареждане на треньора Матушев.
Почетното попадение за симитличани бе дело на Гогов в 78-та минута.

Пиринци приключиха с лагера в Банско с тази контрола, като остават още две – с Левски в сряда, като мачът ще се играе в Самоков от 18:00. Предстои и официалното представяне на тима следващата събота, когато е срещата с Ганджасар Армения.

 

 

снимки: ОФК "Пирин"
снимки: ОФК "Пирин"
снимки: ОФК "Пирин"
снимки: ОФК "Пирин"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK