Организаторът на Мис България: Снимката с профила на Тамара Георгиева е умишлена провокация

Снимка: Нова ТВ

Снимката с профила на Тамара Георгиева е умишлена провокация от страна на един фотограф. Това заяви в студиото на „Здравей, България“ по Нова телевизия организаторът на конкурса Ирина Папазова.

По думите й победителката е била очернена. „Всеки хвана вълната и се опитва да си прави PR по някакъв начин, вадейки дивиденти от тази тема. За мен това момиче беше очернено”, коментира Папазова.

Скандалът около избора на новата „Мис България” Тамара Георгиева продължава, след като се появи информация, че журито всъщност не е подкрепило с необходимия брой гласове победителката. „Точкуването на конкурса става за три места.

Първото носи 10 точки, второто – 6 точки, и трето – 3 точки. Имаше пет момичета с няколко първи места. Изборът беше изключително труден. Правим сбор от точките.

Проблемът е, че просто се размиха гласовете между пет момичета”, обясни още организаторката. Мария Бонева, която беше сред членовете на журито, заяви, че тя е сложила Тамара Георгиева в челната тройка.

Но не я е поставила на първо място, а на втора позиция. Друг член на журито – Иво Танев, коментира, че което и момиче да беше избрано за фаворитка през тази година, хората нямаше да бъдат доволни. Причината - не е имало кандидатка с ярко изявено присъствие на сцената.



 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK