„Изправи се! Мутри вън!“ регистрираха листата си в ОИК - Кюстендил

Снимки: Изправи се.БГ

Водачът е д - р Галина Таваличка

„Изправи се! Мутри вън!“ регистрира своята гражданска листа в 10 МИР - Кюстендил за участие в предстоящите избори за народни представители. Коалицията, създадена от Мая Манолова, ще бъде водена от д- р Галина Таваличка от Кюстендил – лекар, кардиолог. На второ място в гражданската листа е Вергил Кацов от Дупница – общински съветник и бизнесмен.

Представителят на община Бобов дол Благовест Заркин е на трето място и е завършил международен туризъм в Лондон. Четвъртото място е за треньорът по плуване от Сапарева баня Марио Грахльов.

Активният със своята гражданска позиция Любомир Стойков от Кюстендил е нареден на пето място. Шести е политологът от Кочериново Ангел Ангелов. Ивайло Велинов, който е представител на Бобошево, заема седмата позиция. Той е адвокат с дългогодишна практика. Валентин Миладинов от община Рила, който се занимава с частен бизнес, ще заеме осмото място.

„Регистрирахме се. Време е да довършим започнатото и да отстраним едноличния модел. Време е за истинска подкрепа за обикновените хора и повишаване на доходите. Хората вече не искат Борисов. Хората искат да живеят в нормална държава, в която парите стигат до тях, има власт, която ги подкрепя в трудни моменти, има публичност, прозрачност, върховенство на правото, реформирана социална и здравна система“, коментира Мая Манолова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK