Ученици от иновативното Трето ОУ в Гоце Делчев – със седем призови места в национален конкурс

Снимки: Трето ОУ

Вчера в Банско се състоя официалната церемония по награждаване на победителите в Националния конкурс „През девет планини в десета“, организиран от Дирекция „Национален парк Пирин“.

Церемонията по награждаването бе и част от отбелязване на 56 години от създаване на защитената територия.

В уникална атмосфера в Посетителския информационен център на Дирекцията бяха връчени наградите на победителите в конкурса.

Учениците от Трето ОУ „Братя Миладинови“ грабнаха седем призови места в трите категории: категория „Есе“ – първо място за ученичката Станимира Василева от V „Б“ клас; второ място за ученичката Снежана Костадинова от VII „Б“ клас.

В категория „Фотография“ първите две места заеха Антон Янев от VII „Б“ клас – I място и Георги Шагов от VI „Б“ клас – второ място.

В категория „Рисунка“ и трите призови места бяха за ученици от Трето ОУ – Гоце Делчев: Иван Занев от VII „А“ клас – първо място, Снежана Костадинова от VII „Б“ клас – второ място и на трето място бе награден ученикът от  VII „Б“ клас Антон Янев.

Г-жа Халачева – директор на Трето ОУ, поздрави ръководството на Дирекцията и всички служители за празника, както и участниците в конкурса. Тя подари авторска картина, изработена от г-жа Караилиева – учител по изобразително изкуство в Трето ОУ по повод 56-ия рожден ден на Национален парк „Пирин“.

Водещ на официалната церемония по награждаването бе Николина Ангелинина – ст. експерт в Дирекцията, а г-н Лазаров – директор на Дирекция „Контрол и охрана“ връчи наградите  на победителите.

Подарък от клуб „Пирински стажи“ получи и г-н Баненски – директор на Д „НП Пирин“ по повод годишнината. И тъй като г-н Баненски не веднъж е доказвал, че подкрепя инициативи, участници, в които са и ученици, съвместните планове на клуб „Пирински стражи“ и Дирекция „Национален парк Пирин“ не само ще продължат, а ще се разрастват.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK