Определиха местата и залите за провеждане на предизборни митинги

арх. Георги Скрижовски и Любен Милев, снимка: infomreja.bg

Кметът на Благоевград Костадин Паскалев определи местата и помещенията за провеждане на предизборни митинги и събрания. Партийни мероприятия могат да се организират на площадите "Георги Измирлиев" и "Македония" в центъра на областния град. Читалището,  спортна зала "Скаптопара",  зала "Яворов" също се допуска да бъдат ангажирани по време на предизборните кампании.

В селата митинги ще се провеждат на площадите. Кметът разрешава училищните дворове да се използват за подобни цели само в неучебни дни. Организаторите на събранията ще носят отговорност за опазване на обществения ред, както и за почистване на ангажираните площи след мероприятията. За провеждане на събрание се изисква да се внесе писмено уведомление до кмета най-малко 48 часа преди началото на самото мероприятие, а за организиране на митинг - най-малко 72 часа.

Костадин Паскалев издаде заповед , с която определя местата за предизборни афиши. Забранява се използването на общестевния транспорт за пердизборна агитация. Три дни след изборния ден, предтавители на партиите и коалициите сами трябва да организират почистването на местата, облепени с партийни плакати. Контролът по изпълнение на заповедта на кмета се възлага на Любен Милев, директор на дирекцията за административно-правно обслужване в Общината.
 

КОМЕНТАРИ

pochitatel19:01 - 01.09.2011
milev, ti nali opravi policiata, ta sega i izborite shte opravish. kolkoto i vajen da se pravish, veche ne struvah. nikoi ne te brusne za julta sliva. sedi si na jeleznica. v policiata vece nikoi ne te pomni
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK