Омбудсманът Мая Манолова с подаръци за всички общински съветници в Кюстендил

Снимки: Личен архив

Омбудсманът Мая Манолова поздрави общинските съветници в Кюстендил с коледните празници и с настъпващата Нова година.

„Пожелах им да са здрави, да са успешни, да работят в интерес на кюстендилци, да уважават гражданите и да защитават техните права. Поздравих съветниците и за това, че Кюстендил е един от 15-те града, които избраха свой местен омбудсман, свой местен обществен защитник. Гарантирам, че и той, и гражданите на Кюстендил имат пълната ми подкрепа за всяка добра кауза и за защитата на всяко нарушено право“, коментира Манолова.

"Познавате ме добре, така че знам, че сте убедени в това, че мога да стоя зад всеки човек, който е потърпевш от произвола на монополите, от лоша администрация, от решения на централната и на местната власт. Много се надявам, че ще работим заедно в интерес на гражданите на Община Кюстендил и през настъпващата година. Както подобава за празници, подарих на всеки общински съветник по един много скромен подарък, но от сърце – календара на омбудсмана, на който е отразена кампанията, която проведох през миналата година за защита правата на децата. Тя е озаглавена „В нашите ръце“ и през следващата 2017 г., освен битката срещу монополите и освен борбата с глада, които ще бъдат мои каузи, един от трите най-важни приоритета ще бъде отново този, посветен на правата на децата – здравеопазване, образование, социални права“, обобщи Манолова.

И тази година по традиция всеки един кмет ще получи по един скромен новогодишен подарък. 5000 календара заминават до всички краища на страната, до всеки кмет на малко населено място.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK