Олимпийският шампион по химия Кръстьо Драгинов от ПМГ "Яне Сандански" ще запали днес коледните светлини в Гоце Делчев

Олимпийският шампион от националния отбор по химия, Кръстьо Драгинов, ще запали тази вечер коледните светлини в Гоце Делчев

Олимпийският шампион от националния отбор по химия на България след броени часове ще запали коледното дърво в Гоце Делчев.

Кръстьо Драгинов е възпитаник на ПМГ "Яне Сандански" - Гоце Делчев. През август той бе час от четиричленния национален отбор по химия, който спечели четири бронзови медала на международната олимпиада, проведена в столицата на Грузия - Тбилиси.

През 2015 година Драгинов донесе и златен медал за област Благоевград, родния си град Гоце Делчев и ПМГ "Яне Сандански".

Заедно със съученичките си Нериман Топчиева и Екатерина Терзиева, Кръстьо Драгинов представи Югозапада повече от достойно на 47-ата Национална олимпиада по химия и опазване на околната среда в Ямбол.

От днес в община Гоце Делчев със запалването на светлините на коледното дърво и посрещането на Дядо Коледа на площад "Гоце Делчев" стартира и празничната коледна програма.

Тази вечер за поредна година децата от всички детски градини в града заедно с по-големите ученици от училищата ще се включат в невероятното коледно шоу.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK