Окръжен съд – Кюстендил, потвърди постоянния арест на насилник

Снимка: Infomreja.bg

Антоан А. е обвиняем за неизпълнение на заповед за незабавна защита

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил, потвърди мярката за неотклонение ,,Задържане под стража”, взета по отношение на 26-годишния кюстендилец Антоан А. Той е привлечен в качеството си на обвиняем за неизпълнение на заповед за незабавна защита от домашно насилие, в полза на Р. Т. и за хулиганство.

Съдът счете, че е налице обосновано предположение, че обвиняемият е извършител на престъпленията, за които е привлечен като обвиняем, на база събраните към момента доказателства, като и, че съществува реална опасност да извърши друго престъпление.

Антоан А. е осъждан 4 пъти през последните 4 години за престъпления от общ характер. На първа инстанция – Окръжен съд – Кюстендил му наложи наказание „лишаване от свобода“, за срок от 5 години, за престъпление по чл. 354а, ал.1 – за държане, с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. По същото дело, 83- годишната му баба получи условна присъда. Делото е на втора инстанция в Апелативен съд – София.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил, с което по отношение на Антоан А. е потвърдена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK