Дрогирани шофьори в Петрич и Благоевград са арестувани, скъпи автомобили хванати без регистрация

Снимка: Infomreja.bg

И изминалите почивни и празнични дни в област Благоевград не се разминаха без заловени зад волана водачи след употреба на наркотици и шетащи из областта с нерегистрирани скъпи возила.

В хода на извършена полицейска проверка в петък, около 23:10 часа на ул. „Полк. Дрангов“ в Петрич, е установено поредното нарушение.

Лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от И.Г. на 20 г. от Петрич, униформените са установили, че младият водач шофира след употреба на наркотични вещества.

 И.Г. е задържан за 24 часа.

Около 03:35 часа в събота на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград, полицейски служители са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 20-годишния благоевградчанин А.О.

След направения наркотест се оказало, че младежът шофирал след употреба на наркотици.

Лицето също е задържано за 24 часа.

Полицейски служители около 13:25 часа в петък на Е-79 след извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, управляван от 25-годишния А.С. от Банско, са установили, че движещият се в посока Дупница автомобил не е регистриран по надлежния ред.

С бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 се сдоби и 40-годишният А.Б. от Дупница.

Същият е бил спипан от полицейските патрули да управлява лек автомобил „Нисан“ по пътя между село Рилци и Благоевград, без да притежава свидетелство за управление на МПС.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK