Огромно количество цигари без бандерол спипаха в лек автомобил на 67-годишен мъж от Брезница

Снимка: Infomreja.bg, архив

При проведените съвместни действия на полицейски служители на ГПУ - Гоце Делчев и РУ - Гоце Делчев вчера, по пътя между село Мусомища и Гоце Делчев при извършена проверка на лек автомобил „Шкода“, управляван от Л.Ш. на 67г. от гоцеделчевското село Брезница са намерени и иззети около 790 къса цигари без задължителен бандеролен знак.

В хода на работата по случая е извършена проверка в жилище и прилежащо към него дворно място в Мусомища, обитавани от З.М. на 54 г. от същото село, при която са намерени и иззети около 36 000 къса цигари без задължителен бандеролен знак.

Предполага се, че намерените контрабандни цигари в управлявания лек автомобил „Шкода“, са били закупени именно от тайния склад на 54-годишния контрабандист от Мусомища. За случая е уведомена Районна прокуратура-Гоце Делчев.

Вчера около 11:35 часа в района между петричките села Кърналово и Дреново, полицейски служители на РУ-Петрич, са извършили проверка на товарен автомобил „Ситроен“, управляван от 26 годишният Г.Д. от село Рупите.

В хода на проверката е намерена и иззета раница, съдържаща около 210 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

За случая е уведомена Районна прокуратура Петрич. Работата продължава, съобщиха от полицията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK