Огромен интерес от клубове и зрители за „Спортист на Дупница“

Снимка: Infomreja.bg, архив

В спортната зала на Дупница, а не в заседателната зала на Общински съвет ще се проведе церемонията "Спортист на Дупница" за изтичащата 2016 година. Самото тържество ще започне в 11,30 часа.

Промяната се наложи, предвид огромния интерес от клубове и зрители, които искат да станат свидетели на връчване годишните номинации. Освен на заслужилите, които са се състезавали с екипа на дупнишките клубове, ще бъдат връчени и плакетите за "Почетен гражданин на Дупница" на златното поколение на футболния "Марек". Входът е свободен за всички желаещи.

"Очаквайте и едно от най-големите имена в българския футбол, който е добре познат и в целия свят. Днес получихме потвърждение от него. Кой е той, ще разберете утре. Дупнишките спортисти заслужават да бъдат аплодирани и уважени, затова каня всички граждани да заповядат в залата и да ги приветстваме заедно", коментира зам.-кметът на Дупница Крум Милев.

Призове ще бъдат връчени за най-успешните треньори и отбори, както и специални награди. Комисията отново формира две десетки - за мъже и жени и за юноши и девойки. Ясни са вече и техните имена, а самите победители ще бъдат обявени на самата церемония.

По традиция, ще бъдат наградени и най-младите състезатели от различните клубове.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK