ОФК „Пирин“ започва с гостуване в Панагюрище

снимка: infomreja.bg, архив

Вместо с домакинство на Пирин Разлог, обединеният клуб на Пирин и Перун ще започне своето участие в пролетния дял на първенството на Югозападната В група с гостуване на Оборище Панагюрище. Това се налага, след като ЗС на БФС – София отложи страната на шампионата за втори път в рамките на една седмица.

Гостуването на ОФК Пирин – Перун в Панагюрище ще бъде на 4 март от 15.00 часа. Този мач също се очертава като дерби, защото се срещат втория и третия във временното класиране. Три дни по- късно орлетата гостуват на Миньор Бобов дол в отложен мач от 20 кръг на Югозападната В група и кръга, който трябваше да се играе на 19 февруари.

Засега не е ясно кога ще се играят срещите от 21 кръг, който е дербито Перун – Пирин Разлог. В същото време наставникът на ОФК Пирин Константин Герганчев изрази задоволство от отлагането на мачовете, защото неговият отбор ще има повече време за подготовка на терен.

Не е тайна, че вече втора седмица орлетата тренират в зала Скаптопара и само участието в контролни срещи им дава възможност да стъпят на трева. Герганчев потвърди, че проверката с Видима Раковски остава за събота 18 февруари от 14.00 на терена в село Склаве. Вчера двата тима играха помежду си, като Пирин спечели с 2:1.     

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK