ОФК „Пирин“ записа нова победа

снимка: infomreja.bg, архив

Футболистите на ОФК "Пирин" изковаха проблемна победа тази вечер, след като победиха Места в Хаджидимово с минималното 0:1. Орлетата започнаха силно мача и създадоха набързо няколко опасни положения.  Веселин Стойков направи фрапантен пропуска от границата на малката пеналтерия, а Карачоров след него стреля с глава покрай вратата.

Резултатът бе открит в 35-та минута, когато Григоров се възползва от грешка на вратаря на домакините, който изпусна токата след едно центриране в краката на полузащитника на Пирин и той бе безпогрешен от няколко метра, а двата отбора се оттеглиха на почивката при минимална преднина за благоевградчани.

Нищо не предвещаваше какво ще се случи през втората част на мача, когато двубоят се изнерви изключително много. Резултатът се запази до края, но това костваше доста усилия от страна на зелените, които бяха буквално малтретирани на моменти от колегите си.

Противно на логиката в 60-та минута орлетата заиграха с 10 човека, когато Бенгюзов бе изгонен за втори жълт картон изкаран по изключително нелеп начин, след като бе санкциониран в жълто за симулация.

До края на срещата домакините заиграха хаотично в атака и започнаха да сипят високи топки в наказателното поле на Пирин, но отбраната и вратаря на зелените не допуснаха сериозни положения.

Пирин продължава да бъде без загуба в шампионата, но въпреки това разликата с отбора от Разлог се запазва непроменена.

Състав на Пирин:  Тапигьозов, Таиров, Митревски, Тренчев, Стоев, Григоров, Бенгюзов, Стойков, Хаджииванов, Карачоров и Попев.

Рез.  Ризов, Христов и Чобанов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK