ОФК Пирин със сладка победа в Горна Оряховица

снимка: ОФК "Пирин"

Футболистите на Пирин стигнаха до трите точки в Горна Оряховиця, след като успяха да победят местния Локомотив. Мачът се игра на много тежък, наводнен и кален терен, който затрудняваше сериозно двата състава.

През първото полувреме преобладаваше битката, като положения липсваха и пред двете врати. В края на първата част домакините все пак получиха възможност да открият резултата, след като в тяхна полза бе отсъдена дузпа за нарушение извършено от Бахтарлиев.

През втората част пиринци се хвърлиха в атака и успяха да спечелят трите точки. Влезлият като резерва Хаджииванов даде изравнителното попадение, след като довърши отличен пробив на Тасев в 78-та минута.

Победното попадение бе дело на вездесъщия капитан Георги Георгиев, който се възползва от едно центриране на Костадинов секунди преди края на мача и отбеляза за 1:2.

Следващата събота Пирин домакинства на друг новак в Б група – ФК Созопол, а мачът е с начален час 19:30.

Състав на Пирин: Бахтарлиев, Сандев, Стоев, Георгиев, Николов, Костадинов, Попев, Павлов, Благов, Златинов и Тасев. След почивката в игра влязоха още Хаджииванов, Коцев и Тошев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK