ОФК "Пирин" с първа победа в контролните мачове

Снимка: ОФК "Пирин"

Футболистите на ОФК Пирин победиха с 3:2 втородивизионния Созопол в мач, игран вчера на базата в село Рилци. Орлетата владееха положението на терена през повечето време и заслужено се поздравиха с победата.

Още в 10-та минута Златинов изпълни добре пряксвободен удар от около 23 м, топката рикошира в крак на защитник на гостите и влезе в мрежата на Теменлиев. Гостите успяха да изравнят резултата след колективна грешка в отбрана за Пирин, като Христов бе точен в 27-та минута.

Отново Златинов бе на висота в 40-та минута, след като завърши перфектно извеждане от Благов, пращайки топката в горния ляв ъгъл на вратата. 

През втората част пиринци отново владееха положението на терена. Башлилев можеше да отбележи отблизо в 54-та минута при един корнер, но прати топката над гредата. В 70-та минута Станислав Костов отбеляза красиво попадение, което е негово първо след завръщането му в Благоевград за 3:1. 

В самия край на мача гостите намалиха резултата, след като Ганев се намеси колебливо и избитата от него топка попадна в Мантаров, който отбеляза от границата на наказателното поле.

Днес пиринци заминават за лагер в Банско, където ще останат в следващите 14 дни. Там ще се изиграя общо 3 контроли – с Пирин Разлог, Монтана и Черно Море Варна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK