ОФК "Пирин" получи нотариална покана за 135 000 лева

снимка: Община Благоевград, архив

Днес ОФК "Пирин" - Благоевград получи нотариална покана за заплащане на сумата от 135 000 лева във връзка с прехвърлените права и задължения от Сдружение "Обединен футболен клуб Пирин”, представлявано от Владимир Табутов, съобщиха от Пресслужбата на клуба.

Във връзка с тези взаимоотношения в 7-дневен срок ОФК "Пирин" ЕООД - Благоевград е задължен да заплати съответната сума на ищеца. Към момента единствено Община Благоевград и основният спонсор "Благоевград-БТ" носят основната тежест на финансовото обезпечаване на клуба.

Ръководството на ОФК "Пирин" ЕООД - Благоевград призовава всички радетели за футбола в града, които през годините са давали безвъзмездно финансови средства за развитието на най-обичания в региона отбор и спорт, да намерят сили да помогнат още веднъж на клуба, за да излезе от тежката ситуация.

В най-скоро време ще бъде предоставена банкова сметка, на която всеки, който има възможност и желание да се запазят традициите на футбола в града, да дари средства според възможностите си.

Най-после след дълги терзания и мъчения в ниските ешалони ОФК "Пирин" е на правилен път, като в момента трудещите се в отбора треньори, футболисти и деца имат спокойствието, че клубът ще успее просъществува.

"Пирин" е на път да завърши един тежък полусезон без загуба в първенството, а гарнитурите от ДЮШ редят победи и обиграват силни състави за евентуални участия по-силни първенства. В този момент, за пореден път във футболната история на клуба, за съжаление се създава казус около финансовото благосъстояние.

/Пресслужба ОФК "Пирин" - Благоевград/

 

снимка: Община Благоевград, архив
снимка: Община Благоевград, архив

КОМЕНТАРИ

От ГД17:05 - 25.11.2013
_!_
the green09:51 - 25.11.2013
Та какво викаш? Пак ли искаш да крадеш имена? За толкова години не успяхте ли да си измислите ваше име, та трябва всичко да крадете?!?!? Ама то какво да очакваш от потомци на хора обирали мадри "в интерес на обществото"...
до the green гд22:27 - 23.11.2013
Обади се бе отворен/а/.
до the green гд16:57 - 22.11.2013
( .І.

FACEBOOK