ОФК „Пирин“ излезе на открито

снимка: infomreja.bg, архив

След близо три седмици тренировки в зала футболистите на Пирин излязоха на открито. Студеното време и обилният сняг накараха треньорското ръководство на тима да провежда занимания в зала Скаптопара. На практика след лагера в Сандански орлетата не са тренирали на трева. Изключения правят само контролните срещи, но за тях условията не бяха добри.

И в момента обаче тренировъчният терен в село Рилци е затрупан със сняг, но има чисти участъци, върху който футболистите изпълняват упражнения с топка. Топлото време през настоящата седмица разтопи част от снега, но не напълно. За тази цел трябва извозване на снежната маса извън терена, както се случи на стадион Христо Ботев.

В навечерието на двете контроли между юношеските отбори на България и Испания стадиона бе разчистван от сняг в продължение на 5 дни и от тревното покритие бяха премахнати над 2500 кубика сняг. Терените в Рилци, обаче не са приоритет за Спортни имоти и за създаването на добри условия за тренировки трябва да се погрижи фирмата на Иван Чапов.

В днешното занимание отново се включи Веселин Стойков, който чака оферти от чужди клубове. Той заяви, че ще играе в контролата с Германея Сапарева баня поне едно полувреме.

    

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK