ОДК – Кюстендил, организира конкурс за детска рисунка „Аз искам да стана….“

Снимка: Infomreja.bg

Крайният срок за получаване на рисунките е 20.03.2020 г.

ОДК – Кюстендил, организира конкурс за детска рисунка „Аз искам да стана…..“, като целта е да се визуализират детските представи за професиите, които често са неясни или неточни, както и да се стимулира мотивацията на учениците за лична изява и уменията им за представяне.

Условия за участие:

Учениците са разделени в три възрастови групи: първа възрастова група: (I-II клас), втора възрастова група: (III-IV клас), трета възрастова група: (V- VII клас).

Рисунките трябва да бъдат изработени върху картон с размери 35/50. Разрешава се използването на всякаква техника и средства - акварел, темперни бои, пастели, графика и други. На гърба на всяка рисунка е необходимо да има следната информация - трите имена на ученика, години, клас, училище и име на преподавателя.

Крайният срок за получаване на рисунките е 20.03.2020 г. Информация за класираните участници ще изпратим по училищата и ще бъде публикувана на сайта на ОДК – Кюстендил. Отличените ученици ще бъдат наградени в училищата, в които учат от кариерните консултанти към ОДК, съобщиха от културното звено.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK