Обсъждат актуализацията на бюджета за 2011-а и проектобюджета за 2012-а в Кюстендил

снимка: Нора Василева, infomreja.bg
Общинският съвет в Кюстендил за пореден път ще разглежда актуализацията на общинския бюджет за 2011 година. Новото заседание на местния минипарламент ще бъде на 17 февруари.
 
Актуализацията ще бъде внесена отново, защото на предишното заседание бе гласувано тя да отпадне от дневния ред по предложение на БСП.
 
На предстоящата сесия ще бъде внесен за разглеждане и проектът за бюджет за 2012 година.  До 45 дни от обнародване на държавния бюджет трябва да се гласува бюджетът на община Кюстендил за 2012 г.
 
Затова и се насрочва сесия на Общинския съвет в Кюстендил на 17 февруари. "Тогава  ще се върне и кметът Петър Паунов, а той държи сам да представи бюджета", коментира председателят на Общински съвет Васил Иванов.
 

КОМЕНТАРИ

кюстендилец13:36 - 19.02.2012
И какво стана в крайна сметка? Защо не пускате инфо? Актуализацията на бюджета не била приета, Васил Иванов вече не бил председател на Общинския съвет, но и не искал да освободи мястото, защото му ги били взели противозаконно, Севделин Атанасов бил станал председател на Общинския съвет, но В. Иванов и кметът П.Паунов обявили този избор за нелегитимен. Плюс това кметът обвинил съветниците от опозицията в недостатъчност на вменяемост. Моля, дайте подробности, сесията все пак беше в петък.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK