Обсъдиха обезопасяването на Е-79 край Кресна и Долна Градешница

Снимки: Община Кресна

Във връзка с проведена среща на кмета на община Кресна с представители на Инициативния комитет за обезопасяване на главен път Е-79 в района на гр. Кресна и с. Долна Градешница бе предоставена официалната позиция:

Във връзка с отлагания месеци ремонт на изкуствената неравност на пешеходната пътека в Кресна Инициативния комитет за обезопасяване на главен път Е-79 в района на Кресна и с. Долна Градешница проведе на 23.11. среща с кмета на община Кресна. Кметът е запознал членовете на комитета с намерението на АПИ, ОПУ-Благоевград, съоръжението да отпадне при предстоящия ремонт. 

Представителите на инициативния комитет изразяват категоричното си несъгласие с премахването на (легналия полицай) и заявяват, че незабавно ще приканят гражданите за протести и цялата отговорност за това ще носи персонално г-н Кунев, директор на ОПУ-Благоевград. 

Напомняме, че гражданите на общината повече от две години отстояват по категоричен начин своите исканията за обезопасяване на пътя, а основното сред тях беше поставяне на изкуствената неравност. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK