Общото събрание на СЮЗО се проведе в Община Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Кметът на община Благоевград и председател на Сдружение на югозападните общини д-р Атанас Камбитов бе домакин на заседание на Общото събрание на Сдружението на югозападните общини. По време на срещата бе приета Работна програма 2019. Тя е изготвена от няколко части, като е разделена на направление, сред които „Информационно обслужване“, „Обучения“, „Партньорство“, „Дейности по проекти“ и други.

Сред обсъжданите точки в дневния ред бяха още и отчет за дейността на СЮЗО и СЮЗО - клон София за 2018, Отчет на контрольора, финансов отчет на СЮЗО, приемане на Бюджет 2019 и приемане на община Годеч за член на СЮЗО.

Срещата бе водена от кмета д-р Камбитов и Любица Томова - изпълнителен директор на Сдружението на югозападните общини. На заседанието присъстваха още кметове на общини от Югозападна България, председателят на ОбС - Благоевград Радослав Тасков, секретарят на община Благоевград- София Янчева.

През 2014 година кмета на Благоевград д-р Камбитов бе избран за председател на Сдружението на югозападните общини, а през 2018 бе преизбран с пълно мнозинство от делегатите. Това е трети пореден мандат на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов като председател на СЮЗО.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk