Общинското предприятие „Чистота” превърна в райско кътче за деца и майки градинката на площад „Фонтана” в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

В истинско райско кътче превърнаха работниците от общинското предприятие „Чистота“ и техният шеф Константин Смилев екзотичното площадче „Фонтана” в Гоце Делчев, което е предпочитано място за почивка, сладки раздумки на пенсионери и хора от целия град и региона.

Площад „Фонтана” е притегателно място както за майките с количките, така и за по-млади хора, които съчетават среща с приятели на кафе в няколкото разположени там заведения, пазар в магазините с различни по вид стоки, както и разкрасяване във фризьорските и козметичните салони, също в района на площад „Фонтана“.

След монтираните през миналата седмица интересни пейки покрай стволовете на няколко дървета, сега служителите на общинското предприятие „Чистота“, които са инициатори и изпълнители на прекрасна идея, оформиха и малък детски кът. За най-малките жители на града там е монтирано декоративно дървено мостче, стоножка, изработена също от дърво, и дървена каручка с конче, с което отново изненадаха и зарадваха най-много децата и техните майки.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK