Любен Милев с призив към жителите на област Благоевград

„Коалиция "БСП за България" единствена се изправи срещу ПОДМЯНАТА в Благоевград“

Скъпи приятели, съмишленици и симпатизанти,

Уважаеми съграждани,

Зад нас е една, всъщност две кампании, в които коалиция "БСП за България" се бори за гласовете ви почтено и от принципни позиции!

Благодаря на всички, които припознаха тезите на българската левица и работиха активно или просто ще ни подкрепят с гласа си на 11.07.2021 г.

Коалиция "БСП за България" единствена се изправи срещу ПОДМЯНАТА в Благоевград, грижливо опакована за вас в подаръчно пликче с красив надпис "ПРОМЯНА"!

Вижте кого ни пробутаха от ИТН за "кмет на промяната" в Благоевград. Човек, преминал през четири или пет партии; политически всеяден; директно свързан с ГЕРБ; лакействал на свои и чужди без свян; изповядващ пещерен антикомунизъм и с примитивна лексика, грижливо подбирана от репертоара на Бойко Борисов. Човек, който не успя да формулира нито една смислена теза за бъдещето на града ни! Човек без екип и програма, НО ... целофаниран, като човек на ИТН, разбирай - единствено възможен носител на промяната!

О, времена, о, нрави! Отчаяният човек се хваща за сламка и моите съграждани, повлечени от всеобщия възторг по промяната, приеха желаното за действителност и направиха пореден емоционален избор. Не ги съдя, човешко е. Впрочем, нека припомня, че емоционалният избор позволи на хора, като Иван Костов, Симеон Сакскобурготски и Бойко Борисов да ни управляват десетилетия.

Е, дочакахте ли ПРОМЯНАТА? Аз казвам СТИГА! Аз казвам на 11.07.2021 г. да гласуваме с разум и като истинско цунами да удавим лукавата подмяна, готвена ни за пореден път от ГЕРБ, ДПС и всички техни явни и скрити креатури и патерици, наричани благозвучно "партии на промяната".

Моля ви, излезте масово и гласувайте с № 4, а онези от вас, които искат да ме подкрепят и с преференция 102, за да си гарантираме сигурност в промяната с грижа за всеки! Няма място за униние и примирение.ПОБЕДА, приятели!

Любен Милев Кандидат за народен представител от коалиция "БСП за България" в Първи МИР - Благоевград

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK