Републиканци за България откриха първия си офис в Благоевград

Снимки: РБ

Цветанов: На предстоящите парламентарни избори се готвим за първи резултат в областта

Днешният ден е изключително хубав за всички християни. Това е първият офис, който откриваме в страната и не случайно правим откриването на офиса точно в Благоевград, защото знаем, че тук ще имаме най-скорошни избори за местна власт, а ние ще бъдем с амбициите да имаме първия кмет, избран от Републиканци за България.

Благоевград е изключително важен град за нас, знаем какво направи правителството за града и знаем каква беше оценката на всички живеещи в различни градове извън Благоевград. Това заяви председателят на Републиканци за България, Цветан Цветанов по време на откриването на първия им офис.

Той посочи още, че 90 % от жилищните блокове в града са обновени по програмата за енергийна ефективност.

„Това, което направи Наско Камбитов, искам да кажа, че това е един истински управленец и натрупа опит преди да стане кмет като народен представител. Знаеше как функционира администрацията и това му даде възможност да има изградена бърза комуникация, когато стана кмет за първи мандат. Това, което в момента си поставяме като цел е да можем да ползваме тази експертиза, която беше създадена по време на управленския мандат на Наско Камбитов.

Знаем, че сега липсва в Благоевград адекватна администрация, която да може да решава проблемите на хората и да бъде в постоянна връзка с тях. Аз съм убеден, че това, което ще се случи за Благоевград, жителите ще могат да направят своя избор на база изводите, които са си направили и извлекли като поука от изборите през 2019 г., защото Благоевград се лиши от възможността от един достоен кмет, който беше издигнат тогава“, заяви още Цветанов.

По негови думи градът е станал доста по - сив, мрачен и мръсен, а в същото време хората са се лишили от една възможност – инициативите, които обединяваха младите хора.

Цветанов е убеден, че в предстоящите парламентарни избори Републиканци за България ще постигнат първи резултат в Благоевградска област, а на национално ниво ще бъдат  незаобиколим фактор.

От своя страна областният лидер на Републиканци за България – Атанас Камбитов, заяви, че има амбицията партията да бъде водеща политическа сила в Благоевград не само на местните, но и на парламентарните избори.

„Имаме опита, знаем как да работим и сме го доказали. Мисля, че хората направиха разликата. Използвам случая на поздравя нашите съграждани със светлия християнски празник, да пожелая здраве и да се пазят, защото ситуацията действително е много тежка“, заяви още Камбитов.

 

КОМЕНТАРИ

Не10:01 - 15.11.2020
Бъдете здрави и далеч от Благоевград.
Да15:00 - 11.11.2020
Браво! Надежда за Благоевград и България! Успех@
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK