Общинските комисии в Гоце Делчев стартираха заседания за подготовката на сесията на 28. юни

Снимка: Infomreja.bg

Общинските комисии в ОбС - Гоце Делчев, от днес стартират заседания във връзка с подготовката за насрочената на 28. юни сесия.

В няколко последователни дни различните комисии от общински съветници ще обсъждат и гласуват по 13-те точки от зададения дневен ред за предстоящото заседание.

Приемане на годишен план за дейностите към общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на община Гоце Делчев, приемане на междинна оценка и актуализационен документ на Общински план за развитие за 2014-2020 г. на община Гоце Делчев, даване на съгласие за кандидатстване с проекти по Мярка 7 от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г., както и провеждане на публично оповестен конкурс и търгове за продажба на поземлени имоти в Гоце Делчев ще обсъждат и ще вземат решения общинските съветници на предстоящата в четвъртък сесия.

Съветниците в четвъртък ще гласуват още провеждането на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на кабинет, включен в капитала на „Медицински център І - Гоце Делчев“ ЕООД, както и предоставяне на земи от общинския поземлен фонд по искания на Общинска служба по земеделие град Гоце Делчев.

Сред точките за разрешаване изготвянето на подробни устройствени планове, интерес буди инвестиционно намерение за промяна на предназначението на земеделски имот в местността Текето за изграждане на голям магазин за мебели.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK