26 са населените места с пунктове за изкупуване на череши в община Кюстендил за кампания 2018 година

Снимка: Infomreja.bg, архив

В 26 населени места на територията на Община Кюстендил ще бъдат разположени 72 пункта за изкупуване на череши по време на кампания 2018г. 

За Кюстендил пунктовете са девет.

Два са определените в Горна Гращица, един в Граница, шест в Драговищица, един в Жабокрът, два в Жиленци, четири в Коняво, два в Николичевци, в Катрище е един, в Шипочано пунктовете са три, в Берсин са два, в Лелинци също са два, в Долна гращица е един, в Слокощица пунктовете са два, два са и в Скриняно, в Стенско и Раждавица са по три.

За Таваличево са определени пет пункта, за Шишковци два, за Ябълково е един, Горановци - два, Дворище - три, Цървеняно - два, Соволяно - девет и Лозно - един.

Изкупвателните пунктове ще бъдат разположени само на общински места, както и през предходните години с работно време от 9 до 22 часа, а берачите ще могат да влизат в масивите от 7.00 до 20 часа.

На лицата изкупуващи продукцията от масивите ще бъдат давани приемно-предавателните протоколи от производителите на череши.

Без приемно-предавателни протоколи, които ще се раздават от кметовете и кметските наместници над 10 кг. череши извън населеното място не могат да бъдат извозвани.

Жандармерия и местна полиция ще съблюдават за безпроблемното протичане на кампанията.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK