Общинският съветник Димитър Бояджиев оглави Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев

Димитър Бояджиев и Богдан Боцев, снимки: БСП

Отчетно-изборна конференция на Младежко обединение на БСП в Гоце Делчев бе проведена днес в клуба на партията в града.

След направения подробен отчет от досегашния младежки лидер Богдан Боцев, който е и заместник-кмет на общината, той предложи за свой наследник общинския съветник Димитър Бояджиев.

Бояджиев бе избран единодушно от членовете на Младежко обединение на БСП, за които залата в партийния клуб се оказа тясна. След като благодари на Богдан Боцев за оказаното му доверие, новоизбраният председател на МО на БСП-Гоце Делчев предложи на съпартийците си да гласуват Богдан Боцев да бъде избран за почетен член на Обединението.

Новият лидер на младите социалисти Димитър Бояджиев, който е и общински съветник от БСП в местния парламент, заяви, че основен приоритет за него ще бъде безкористната работа за обществото, което да види в БСП истинска опора и естествен защитник на неговите интереси.

На конференцията младежите от БСП-Гоце Делчев си избраха и двама заместник-председатели в лицето на Илия Александров и Костадин Харисков, а освен тях бяха избрани още 12 други, които окомплектоват 15-членното ръководство на младежката структура. 

Сред новите лица в ръководството на Младежкото обединение на БСП в Гоце Делче място намериха студентите Снежана Самандова, Илиана Кръстева и Стефан Гераксиев, младите икономисти Румяна Цветанова, Ирена Пиринска и Илияна Андонова, бизнесмените Димитър Караджов и Иван Арнаудов, еколожката Гергана Младенова, социалният работник Гергана Орманлиева, Васил Каракиев и Костадин Тодоров. 

За председател на общинската структура бе номиниран единодушно досегашният й ръководител Валери Сарандев, който бе предложен от младежите и за председател на НС на БСП заедно с народните представители Корнелия Нинова и Кирил Добрев. 

За поста национален председател на БСП-Младежи бяха номинирани Вероника Делибалтова, Стоянка Балова, Елеонора Петрова и Явор Симеонов. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK