Директорът на ДЛС "Дикчан", инж. Исмаил Моллов: Честита Седмица на гората!

Тази година Седмицата на гората се отбелязва от 1-ви до 7-и април за 95-и път под мотото: „140-годишна история и традиции в грижата за гората”.

В тези ведри пролетни дни, когато се срещат магичните свойства на гората и слънцето, когато цялата природа сияе, нека не забравяме, че трябва да я опазим жива, защото ние, хората, сме неразделно свързани с нея и с благотворните й процеси.

В чест на Седмицата на гората нека поздравим всички инженери, лесовъди и горски работници, които се грижат всеотдайно за зеленото ни богатство, за сладководния ни и кислороден баланс, както и за правилното им оползотворяване!

Уважаеми колеги, бъдете мъдри и отговорни, за да живеем всички в хармония с гората, както и с нейната неповторима красота и магия!

Гората има много важно значение за развитието на човечеството, затова я пазете от пожари и спазвайте културата и на управление!

В чест на нашия професионален празник ви пожелавам много здраве, сили, мъдрост, вяра и оптимизъм за справянето с трудностите, които излизат на пътя ни! Весел празник!

 

Инж. Исмаил Моллов

Директор на ДЛС „Дикчан” - с. Сатовча

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK