Общинският съвет в Гоце Делчев назначава днес временен кмет на Брезница

Иса Хаджиали, снимка: infomreja.bg, архив

Временно изпълняващ кмет на с. Брезница ще назначат днес общинските съветници от Общинския съвет в Гоце Делчев на свиканото от председателя Ангел Гераксиев извънредно заседание.

Кандидатурата за освободената длъжност от титуляра Иса Хаджиали е е единствена и тя е на досегашния секретар на кметството Ава Джугдан, за която "ИНФОМРЕЖА" писа преди месец.

Ава Джугдан е с висше образование по специалността "Публична администрация". Предложението именно тя да заеме поста временен кмет на най-голямото село в община Гоце Делчев е на Иса Хаджиали.

Досегашният управник познава отлично административните й качества и неслучайно е посочил името й за свой наследник на кметския стол. 

Предложението е обсъдено и единодушно прието както от ръководството на ДПС в Брезница, така и от Общинския съвет на партията.

До  назначаване на временно изпълняващ длъжността кмет на селото се стигна, след като Иса Хаджиали от новата учебна година - 2013-2014, започва работа като преподавател по биология в Пловдивския университет.

Хаджиали успешно придоби академична  длъжност "Главен асистент". До 2-ри септември Хаджиали бе в отпуск, след което освободи кметската длъжност и зае преподавателското си място в университета в Пловдив.

 

КОМЕНТАРИ

ха ха14:13 - 23.10.2013
много красив гей е този Иса Иса Хаджиали в софия ще се отебат мъжете най после а какво ли ще прави без него аго шикир аян
Абланица-приятели19:06 - 11.09.2013
Поздравления и успех Иса!
учител19:04 - 11.09.2013
Голяма злоба има в народа, особено към жените. Защо реагирате така скептично, неуверено и злобно с жените? Не е ли възможно жена да ръководи община? Какво толкова странно има в това. Крайно време е вече жена да решава проблемите. Която и жена да се издигне реагирате така. Не всички жени са КАЛИНКИ.
22216:35 - 11.09.2013
Ехее чак пък нищо :)...

FACEBOOK