Депутатът Стефан Апостолов дари предпазни шлемове за работещите в детските градини в община Симитли

Снимки: ГЕРБ

Шлемовете са закупени с лични средства на народния представител от ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 100 висококачествени предпазни шлема за нуждите на детските градини в община Симитли. Шлемовете са закупени с лични средства на депутата.

„След броени дни детска градина „Радост” в Симитли с всички нейни филиали, детска градина „Здравец” в село Долно Осеново и детските градини в селата Черниче, Брежани и Крупник отварят врати за децата на община Симитли. Затова за мен беше особено важно да бъдат осигурени всички необходими предпазни средства, с които учители и помощен персонал да работят. По този начин ще бъде гарантирана както тяхната безопасност и здраве, така и на всички деца и родители”, каза Стефан Апостолов след като връчи дарението на ръководителите на детските заведения.

Това е поредното дарение, което Апостолов прави по време на кризата, вследствие на COVID-19. Преди малко повече от 2 седмици той закупи 6 телевизора за Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград.

В началото на пандемията народният представител осигури 200 предпазни висококачествени шлема за Спешен център – Благоевград и всичките му филиали в областта. Заедно с кмета на Симитли Апостол Апостолов закупи и дари на жителите на общината 2 000 висококачествени маски за многократна употреба.

Също така Стефан Апостолов, заедно със съветници от ГЕРБ – Кресна, се включи и в даряването на 600 маски за многократна употреба за жителите на общината.

С местните парламентаристи от ГЕРБ в Струмяни пък закупи и раздаде над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK