Общински съветник от София направи ценно дарение за болницата в Гоце Делчев

Столичният общински съветник от РБ и ДСБ – Иво Божков, дари на гоцеделчевската болница ценна колекция от 22 тома “Българска медицинска енциклопедия” от 1968 година, собственост на дядо му – д-р Александър Вампирски, хирург, практикувал дълги години в град Гоце Делчев.

Божков, който стана известен като едно от основните лица на протестите срещу Орешарски, а после бе избран за общински съветник в столицата от квотата на ДСП в РБ, предаде дарението на своя приятел - общинския съветник Димитър Бояджиев от БСП, който пък бе сред участниците в контрапротеста.

Бояджиев от своя страна като представител на принципала на болничното заведение – Общински съвет - Гоце Делчев и член на комисията по Социални дейности и здравеопазване, благодари за ценното дарение и се ангажира да го предаде за съхранение в МБАЛ ”Иван Скендеров”.

Двамата млади политици коментираха, че разликата в политическите възгледи не бива да се превръща в пречка за съвместни проекти и положителни инициативи и се обявиха за смекчаване на агресивния тон в обществото и търсене на конструктивен диалог в името на националните приоритети. 

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...13:01 - 08.12.2016
В такива млади хора е бъдещето на България.
Иван22:55 - 07.12.2016
Браво на момчетата!
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK