Общински съветник предлага Кюстендил да кандидатства за изграждането на атракциони

Снимка: walltopia.com

“Уолтопия” инвестира в две мащабни съоръжения за активно забавление в България

Общинският съветник инж. Огнян Атанасов отправя апел към обществеността и Община Кюстендил да се включат в кандидатстването за два уникални акракциона, които компанията “Уолтопия” планира да изгради безвъзмездно в две български общини.

Предложението му е Кюстендил да кандидатства като предложи лесопарк „Хисарлъка“, по-специално крепостната стена, и „Баба Яга“ като места за изграждане на един от двата атракциона - Adventure Hub или Ролглайдър.

„Моля всички, които желаят да помогнат да предоставят безвъзмездно интересни снимки или клипове от дрон на Хисарлъка, които да прикачим към апликационната форма и изпратим на компанията. Моля също така, ако някой прецени, да представи допълнителна информация към апликационната форма, като го направи с различен от основния цвят и да ми го изпрати“, призова инж. Огян Атанасов.

Отделно от това той подготвя подкрепително писмо, което да внесе на сесията на ОбС-Кюстендил, и да бъде гласувано и приложено към апликационната форма при кандидатстването. „Сигурен съм, че с общи усилия ще спечелим конкурса и едно от тези съоръжения ще бъде изградено в Кюстендил“, призова още инж. Атанасов.

Прилагаме линк към обявата: https://bulgaria.walltopia.com/?fbclid=IwAR1PIhWO6CgKPEBVjcGTDFxk3en92R6b414lHIqAKiKfGU237TH3MT6Di7c#application

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK