Общински Куклен театър-Благоевград, отваря врати за новия сезон

Снимка: Община Благоевград

Общински Куклен театър-Благоевград, отваря врати за новия сезон с много изненади.  Актьорите и техните кукли ще бъдат на сцената всяка събота от 11:00 часа в салона на Кукления театър, в бившия Младежки дом. Продължителността на спектаклите е около 50 мин., а билети за тях може да намерите на касата на Младежки дом.

През новия сезон предстои да бъдат показани нови и много различни представления с кукли, маски, чудновати костюми и пясъчни дворци.  Кукленият театър ще представи уъркшоп, който ще даде възможност на децата сами да изработят подаръците си, да развиват въображението си в сферата на приложното изкуство. Актьорите ще изненадат и най-малките зрители с поредица от представления за бебета.  Още много изненади очакват гостите на общинския Куклен театър. 

През октомври малки и вече пораснали деца ще могат да посетят спектакъла „Рибарят и златната рибка“, който ще бъде представен на 14.10.  Представлението е дело на режисьорката Владислава Джамбазова, в ролите ще видим Десислава Чардъклиева и гост-актьора Константин Константинов. Това е една приказка за безкрайността на човешките желания, поставя въпроса - да имаш или да бъдеш, кое определя истинските стойности в живота?

Програмата продължава на 21. октомври, когато ще се  играе „Халифът Щърк“, а на 28. октомври – „Талисманът Тропалан“. 

През ноември  за малчуганите ще бъдат представени „Под гъбката“ на 4. ноември, „Виж колко е просто“ – 11. ноември, „Рибарят и златната рибка“ на 18. ноември, а през последната седмица на месеца „Халифът щърк“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK