Общинската съветничка от Благоевград Злата Ризова покори Мусала, „заплаши”: Да се готви Олимп

Общинската съветничка Злата Ризова покори връх Мусала, снимка: Личен архив

Общинската съветничка от местния парламент в Благоевград Злата Ризова покори връх Мусала в Рила планина и с изкачването му даде сериозна заявка за „атака” на върхове от световен ранг.

Директно от най-високата точка на страната и Балканите чаровната парламентаристка възторжено обяви, че оттук насетне е ред на връх Олимп.

Специално пред ИНФОМРЕЖА Злата Ризова коментира: „Нямам претенцията да бъда планинар, но използвам всяка свободна неделя за разходка в планината. Моите недели са тежки понякога, но не заради събота вечер. Обичам планината, кой не обича красотата? Единственото място, на което се чувстваш силен и слаб едновременно. Няма как с шепа думи да опиша какво е усещането на върха, всеки трябва сам да го усети, сам да разбере, какво може да му даде природата, стига да е готов да го приеме, разбира се.

Аз обичам природата, възхищавам се на красотата и и едновременно с това изпитвам страхопочитание към непредсказуемостта и могъщата и сила. Няма как да избягам от себе си. От три години съм "планинар". Изкачих връх Вихрен миналата година, връх Мусала - тази. Да се готви Олимп”, конкретизира съветничката.

За финал тя отправи апел към всички хора с думите: „Ние, хората, също сме част от природата и най-малкото, което можем да направим за нея, е да не я замърсяваме. Сигурна съм, че тя няма да остане равнодушна към тази наша добросъвестност и ще я възнагради”, заключи Злата Ризова.

 

КОМЕНТАРИ

on12:41 - 28.06.2017
Да оеба таз котешка глава
ss08:56 - 28.06.2017
КОЙ КОЙ да стигна..........хахахахаха
Amore Kristina22:35 - 27.06.2017
И срещу нея да тичате, пак не можете да я стигнете
фкс17:25 - 27.06.2017
Злобари!!!! Браво Злати! Ти си върха!

FACEBOOK